Online

Masterclasses

Open & Veilig

Hans van der Loo

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Aan de slag met psychologische & sociale veiligheid

Het gevoel hebben erbij te horen. Zeggen wat je wilt zeggen. Fouten openlijk bespreken. Onbevreesd presteren. Anderen uitdagen en ongevraagd met nieuwe ideeën bestoken. En tegelijkertijd zorgen voor een positieve sfeer …

Dit alles hoort bij een open en veilig werkklimaat. En psychologische veiligheid is hiertoe de sleutel. Het lijkt op het eerste gezicht de gewoonste zaak van de wereld, maar schijn bedriegt. Het realiseren van psychologische veiligheid blijkt in de praktijk alles behalve eenvoudig.

In deze masterclass leer je niet alleen wat psychologische veiligheid inhoudt, maar ook hoe het werkt en vooral, hoe jij en je teamleden het werkend kunnen krijgen. De masterclass bevat korte presentaties waarin de inhoudelijke aspecten van psychologische veiligheid zo helder mogelijk worden belicht. Ook maak je kennis met tools en werkvormen die jij kunt inzetten om een open en veilig werkklimaat te creëren. Zodat je in groepsverband kunt werken aan een op maat toegesneden aanpak voor jouw team, afdeling of organisatie.

Over de Spreker(s)

Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals de in 2020 verschenen titels ‘Psychologische veiligheid: Zo vorm je vrijmoedige teams’ en ‘Veldgids Psychologische veiligheid: Werkvormen, voorbeelden en tools om samen onbevreesd te presteren’.

Zijn nieuwste boek ‘Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken’ schreef hij samen met Patrick Davidson. Hun eerdere boek over Elon Musk – Musk Mania – verscheen in 8 talen in meer dan 30 landen.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Waarom er (momenteel) zoveel te doen is om veiligheid
Module 2: Wat psychologische veiligheid (niet) is
Module 3: Hoe psychologische veiligheid werkt
Module 4: Wat de effecten van psychologische veiligheid zijn
Module 5: Hoe krijg je psychologische veiligheid werkend?

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op