Online

Masterclasses

Hoe blijf je relevant

Sticks

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan voor aan voor al €60 en kijk wanneer je wil.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Sticks is erin geslaagd om de afgelopen twintig jaar steeds weer een nieuwe golf te pakken om relevant en gemotiveerd te blijven. Welke lessen heeft hij geleerd en hoe pakt hij dat aan? Hij neemt ons daarbij mee in zijn constante zoektocht naar de onzekerheid van dat wat we gaan doen, want de zekerheid van dat wat we al deden is oninteressant. Is perfectionisme een signaal van onzekerheid, hoe kan je van makers afmakers maken, hoe bepaal je of iets goed genoeg is, hoe ga je om met ego’s op de werkvloer hoe blijft wat je doet geloofwaardig en de kunst van het nee zeggen …. En nog veel meer. Hij neemt ons mee in een persoonlijk verhaal waarbij hij zijn ‘lyrics’ als uitgangspunt neemt. Hij performt en vertelt. In 6 modules. Zo vertelt hij bijvoorbeeld over z’n album via WeTransfer. Z’n muziek exclusief via het museum. En de samenwerking met mensen van wie je het iet zou verwachten. Alles binnen een van tevoren bepaald doel. Een richting. Waardoor beslissingen nemen gedurende de weg er naar toe helemaal niet moeilijk meer zijn.

Over de Spreker(s)

Iemand die er al 20 jaar in slaagt om relevant te blijven is Junte Uiterwijk –beter bekend als Sticks. Sticks is één van de grondleggers van de Nederlandse hiphop scene en mede-oprichter van Opgezwolle. Op zijn Wikipedia pagina lezen we ‘In 2010 richtte hij het hiphopplatform Fakkelteitgroep op om nieuw talent een kans te geven. Daarnaast werd hij leraar op de Rockacademie. In 2013 vormde hij met de rappers Winne en Jiggy Djé de groep Great Minds, met een gelijknamig album. Sticks ging met zijn Opgezwolle-maatje Rico gingen in 2015 op tournee onder de naam #OpgezwolleTotNu, waarna ze samen met Typhoon in 2016 in de Ziggo Dome Amsterdam het tot nu toe grootste Nederhop-concert ooit gaven. Momenteel richt hij zich op het uitbrengen van nieuwe muziek en een nieuwe samenwerking met Museum de Fundatie in Zwolle.

5 modules
€ 60

Module 1: Eigendom

Bak je eigen cake

Module 2: Hindernissen

Hoe neutraliseer je het gevaar?

Module 3: Kwestie van doen

Perfectie is een teken van onzekerheid

Module 4: Regie houden
Module 5: Doelen: een droom met een datum
Module 6: Connect met het onverwachte

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op