Online

Masterclasses

Verbindend Vermogen: vergroot de impact op de ander, je team en je organisatie!

Marco Buschman

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

‘Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. Gegarandeerd. Tegelijkertijd geldt: mensen willen geen gedoe maar verbinding.’

Begrippen als contact, vertrouwen en verbinding lijken iets softs te hebben. Intussen zijn het in het bedrijfsleven en de samenleving harde voorwaarden om tot vruchtbare en duurzame samenwerking en resultaat te komen. Contact komt immers voor het contract. Verbindend vermogen is daarbij het sleutelbegrip.

Tijdens de online masterclass wordt ingegaan op wat Verbindend Vermogen is en hoe je het kunt (door)ontwikkelen. Je reflecteert op je eigen gedrag en manier van denken in de verbinding met jezelf, de ander, je team/organisatie en de wereld. Je gaat aan de slag met thema’s als: werk je vanuit een fixed- of een groei-mindset, ben je een ‘Human Doing’ of een ‘Human Being’, wat creëert vertrouwen, wat zijn de kenmerken van best-performing teams, etc. Daarnaast leer je over de paradox van het belang van IQ en EQ. Beiden zijn even belangrijk, en toch ook weer niet… Na afloop heb je praktische en toepasbare inzichten die je direct kunt toepassen, zowel zakelijk als in de privésfeer.

Over de Spreker(s)

Marco Buschman, MCC (1967) is een energieke managementspreker, een uitdagende leiderschapstrainer, een master certified team- en executive coach en auteur van onder meer de bestseller Verbindend Vermogen (The Connection Quotient). Als expert in menselijk gedrag, gedragsverandering en persoonlijk leiderschap heeft Marco vele duizenden leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland geïnspireerd en begeleid en hun effectiviteit vergroot.

Zijn praktijkervaring gecombineerd met bewezen wetenschappelijke inzichten en beproefde principes vormen de basis voor de ervaringsgerichte presentaties en online masterclasses die hij verzorgt. Hij laat zijn publiek aan de hand van oefeningen en praktijkvoorbeelden ervaren wat verbindend vermogen betekent en wat mogelijk is als je binnen je werk naast focus op het resultaat samenwerkt vanuit een positieve intentie én daarbij kwetsbaar durft te zijn.

Wat hem ten diepste drijft is vanuit openheid en verbinding bij te dragen aan de vermenselijking van de maatschappij en organisaties. Hij verbindt focus op het resultaat & zakelijkheid moeiteloos aan focus op de relatie & samenwerking en weet daarmee het maximale uit de medewerkers, het team en de organisatie te halen.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Introductie: wat is verbindend vermogen?
Module 2: In verbinding met jezelf
Module 3: In verbinding met de ander
Module 4: In verbinding met je team/organisatie
Module 5: In verbinding met de wereld, de paradox van verbindend vermogen en conclusie

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op