Philip J. Idenburg

Van minister tot hoogbejaarde vrijwilliger: De toekomst van ouder worden maken we samen

Philip J. Idenburg, toekomststrateeg en mede-initiatiefnemer van “Ouder Worden 2040: een transformatieagenda voor een ouder wordende samenleving” gaat de dialoog aan over hoe anders kijken en spreken over een ouder wordende samenleving resulteert in anders doen. En wat betekent dat in de dagelijkse praktijk?

Ingrid Schouw, Clustermanager Salland Zorgkantoor en lid Transformation Board Salland United geeft een sneak preview van de Sallandse zorg in de toekomst en de eerste gerenommeerde innovatieve successen in de regio.

Deze sessie is mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Trendbureau Overijssel.

Biografie

Philip Idenburg is trendwatcher, scenario-planner en toekomstverkenner die in menige publicatie inmiddels heeft bewezen niet alleen een gedegen kennis te hebben van de actuele trends en ontwikkelingen maar tevens een heldere visie op de toekomst. Aandachtsgebieden zijn de Nederlandse gezondheidszorg, de sociale woningmarkt en ontwikkelingen die de behoeften van de klant/cliënt/patiënt van de toekomst beïnvloeden.

Ingrid Schouw is verantwoordelijk voor het Salland Zorgkantoor en organiseert de langdurige zorg in de regio. Bij Salland United werken ruim 40 zorg- en welzijnsorganisaties, Salland Zorgverzekeraar, Salland Zorgkantoor en vier gemeenten aan hoogwaardige, laagdrempelige en betaalbare zorg. Aandachtsgebieden zijn toekomstbestendige zorg in de regio, slimmer samenwerken voor meer tijd voor de patiënt en de juiste zorg op de juiste plek.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op