De ontregelbus

Wil je ontsnappen uit het regelwoud? Stap dan in de enige echte Ontregelbus!

Word je helemaal gek van de bureaucratie, waardoor je geen tijd meer overhoudt voor je echte werk? Ervaar jij onvoldoende ruimte voor de menselijke maat èn voor je eigen professionele autonomie? Wil je ontsnappen uit het regelwoud? Stap dan in de enige echte Ontregelbus!

De stoere, opvallende, bus is de plek bij uitstek waar je terecht kunt met je registratiefrustratie, proceduremoeheid of rekzucht. De Ontregelbus biedt concrete handvatten om aan de slag te gaan met het creëren van een betere balans tussen regels en rek, tussen houvast en ruimte. Want ontregelen dat kun je zèlf!

Over de Ontregelbus
Met de Ontregelbus rijden we door het hele land om organisaties te helpen bij de aanpak van de regeldruk. Met inspirerende keynotes, verdiepende masterclasses, uitgebreide stap-voor-stap ontregeltrajecten, het starten van een lokale ontregelbeweging of training van interne ontregelaars.

We leren je balanceren tussen regels en rek, tussen houvast en ruimte. Met talloze voorbeelden van hoe het anders kan. Zodat je met frisse moed en concrete handvatten de bus weer uitstapt. Want ontregelen dat kun je zèlf! Kijk voor meer informatie op www.deregelsenderek.nl!

LOOP GEWOON EVEN NAAR BINNEN!!

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op