Antoinette Alma

Als alle stemmen gelden, wat dan?

‘Ik voel me niet gehoord’, ‘er is geen draagvlak voor deze beslissing’, ‘mijn collega zegt ja maar doet nee’, ‘medewerkers laten zich niet horen’, ‘waarom doet niemand mee?’. Herken jij je in één deze uitspraken of gedachten? Verdiep je dan in Deep Democracy. De methode waar alle stemmen gelden en gewerkt wordt aan en met inclusieve teams.

Deep Democracy is een benadering van samenwerking en besluitvorming in teams die de nadruk legt op het betrekken van alle stemmen en perspectieven, inclusief minderheidsstandpunten. Het gaat erom een cultuur te creëren waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt en waarin conflicten constructief worden opgelost.

Tijdens de workshop legt Antoinette uit wat Deep Democracy is aan de hand van voorbeelden. Daarnaast geeft ze praktische tips die je direct kunt toepassen in je eigen team.

Biografie

Antoinette Alma is zowel zelfstandig als bij Hogeschool Windesheim docent, coach en trainer op gebied van Deep Democracy, gesprekstechnieken en moreel leiderschap. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het trainen van studenten. Ook traint en coacht zij docenten en medewerkers in teamsamenwerking. Zij traint in vaardigheden rondom persoonlijke en professionele vaardigheden die als doel hebben om te komen tot inclusieve teams waarbij mensen met behoud van zichzelf komen tot inclusief samenwerken.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op