Caspar Gesthuizen

Als een krijger in de kantoortuin

Weerbaar op het werk met principes uit Oosterse vechtkunst
De hedendaagse Westerse werkcultuur lijkt vooral gericht op persoonlijk succes en carrière. De druk op werknemers is hoog en laat zijn sporen na in de vorm van stress, burn-out en toenemend ziekteverzuim vanwege overbelasting. Om daarin je rust en balans te bewaren neemt Casper Gesthuizen je mee in de wereld van Oosterse cultuur en vechtkunsten.
In ALS EEN KRIJGER IN DE KANTOORTUIN laat Caspar je zien hoe je jouw weerbaarheid kunt vergroten van binnenuit. Wil jij ook:
– Beter omgaan met een hoge werkdruk?
– Minder van slag raken door tegenslag of conflicten op het werk?
– Strategisch kiezen hoe en wanneer je op mensen reageert?
– Werken vanuit jouw echte kern?
Door inzichten vanuit de Oosterse cultuur en vechtkunsten toe te passen kun je jouw grenzen beter bewaken en ben je beter bestand tegen hoge werkdruk, conflicten en ego’s op het werk. Zodat je als volleerde krijger je innerlijke rust bewaart, je energie strategisch inzet en in harmonie met jezelf en je omgeving opereert.

Biografie

Drs. Caspar Gesthuizen is opgeleid tot docent weerbaarheid en gevaarsbeheersing en is zelfstandig trainer in weerbaarheid en persoonlijk leiderschap.
Hij heeft ruime ervaring in het bouwen en managen van internationale teams binnen marketing en daarnaast een achtergrond in oosterse vechtkunsten waaronder Karate, Aikido en Bujinkan Ninjutsu.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op