Jan Bouwman & Rob Westerdijk

Meervoudige waardecreatie

Organisaties brengen nogal wat ontsporingen met zich mee, kenmerken zich door veel bijeffecten en dragen daarmee bij tot bijvoorbeeld milieuproblemen, dehumanisering van de arbeid (in lagelonenlanden), belastingontwijking, sjoemelsoftware, witwaspraktijken, omkoopschandalen, privacy-problemen en dan ook nog de aantasting van het onafhankelijk vakmanschap van professionals (beroepszeer) door doorgeslagen marktwerking. Die tijd nadert echter zijn einde. In de nabije toekomst zullen organisaties niet alleen ‘maar’ winst hoeven te maken er zullen meerdere waarden moeten worden gecreëerd en daar zal het bedrijf ook op worden getoetst door de lokale overheden.

Handelshuis Bouwman ging aan de hand van de zogenaamde OK!-methode (auteurs Teun van Aken, Roel Riepma en Rob Westerdijk) aan de slag met het meervoudig waarden creëren.

Jan Bouwman zal met Rob Westerdijk ingaan op de analyse van het toekomstbestendig maken van de organisatie en het ontwikkelen van een gemeenschappelijk businessmodel en projectenprogramma om dat te realiseren.

Daarbij is aandacht voor: ‘de stuwende kracht van integraal samen, ‘de tegenkracht van aandeelhouder gedreven werken’ en ‘het belang van meervoudige waardecreatie’. En ‘het bestuurlijk vermogen’ dat zich bewust richt op het in balans brengen van mens, aarde, sociale relatie, intellectualiteit, infrastructuur en een gezonde financiële huishouding. Niets gaat vanzelf, … ook dit niet.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op