Martine de Vaan

Walk Your Meeting - productiever overleg, meer bewegen en vaker naar buiten met weeting

Lopen is een gratis wondermiddel, voor mensen, voor steden, en voor de samenleving als geheel. Martine daagt al jaren mensen uit om iets te bedenken met een betere kosten-baten verhouding voor zowel het individu als de samenleving. Tot nu toe is dat nog niemand gelukt. Wat haar betreft begint een nieuwe balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden dan ook bij de mens te voet. Daarom gaan we steden ombouwen tot wandelparadijzen, de sleutel tot een duurzame en aantrekkelijke toekomst.

Om wandelend vergaderen makkelijker te maken ontwikkelde weetingroutes en werkvormen. Ze introduceerde de nieuwe manier van werken bij organisaties en laat zien dat we productiever, creatiever en energieker kunnen werken en vergaderen, zonder dat het iets kost. In 2021 verscheen haar boek Walk Your Meeting.

Nieuwsgierig geworden? Kom om 14.00 naar de loods om haar lezing te horen, een weeting te ervaren en een eigen weeting-bingo-kaart te maken, een stappenplan naar meer beweging en buiten zijn in jouw werkdag.

Biografie

Martine de Vaan loopt zelf 7 km per dag zonder dat het tijd kost. Daarnaast wandelt ze graag en dat mag tijd kosten. Ze is bedenker en oprichter van Weeting, innovatiemanager van het Rijksvastgoedbedrijf en leidt de City Deal Ruimte voor Lopen, een samenwerkingsverband van steden, ministeries en maatschappelijke partijen die kennis ontwikkelen, experimenteren en tools ontwikkelen om de voetganger een volwaardige plek te geven in de stad.

Martine is milieukundig ingenieur en voltooide de MBA publiek-private samenwerking op Nyenrode. Martine is duurzaamheidsexpert, spreker en werkt met hart en ziel voor de publieke zaak. Ze haalde sinds 2017 drie maal de Duurzame 50, een lijst van koplopers in de gebouwde omgeving die jaarlijks tijdens het innovatie event Building Holland wordt bekendgemaakt.

 

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op