het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

Powered by Pentascope & BreakOutTeam

14:40 - 15:20

14:40

-

15:20

Christiaan Kromme

Break Out Team sessie: Toekomst van Teams en Organisaties

Steeds meer creatieve geesten komen online en zijn verbonden en ze delen allemaal hun ideeën, emoties, gedachten en gevoelens. Innovatie is geëxplodeerd; ieder individu heeft nu de kracht om nieuwe innovatieve producten en diensten te creëren en te lanceren en een grote impact te hebben binnen hun eigen gemeenschap. Er is bijna geen probleem meer dat niet kan worden opgelost door slimme online zwerm communities die worden versterkt door geavanceerde software en exponentiele rekenkracht in de cloud. Dat is de toekomst waar we naartoe gaan, een toekomst waarin massale zwerm organisaties de wereld veroveren.

Christiaan Kromme is een van de leden van het Break-out Team. Het Break-out Team vormt informeel, organisch & werkend vanuit persoonlijke betrokkenheid, vertrouwen en nieuwsgierigheid een lerend en creërend netwerk, waarbij iedereen spreekt op persoonlijke titel en vanuit zijn eigen expertise.

De teamleden denken na over de weeffouten in ons huidige systeem en onderzoeken nieuwe manieren in de praktijk zodat de Corona-crisis als versnelling gebruikt kan worden om de samenleving anders in te richten. Samen met een stevige achterban is het Team onderweg naar een inrichting die past bij de waarden die leidend zouden moeten zijn in een duurzame, inclusieve, democratische post-Corona samenleving. Ze verzamelen, genereren, bedenken en delen hiertoe ideeën en strategieën. Ook op Het Kennisfestival in Deventer dus.

Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker/inspirator/trendwatcher op gebied van exponentiële technologie, disruptieve innovatie en strategie/visie ontwikkeling. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je mee aan de hand van sprekende voorbeelden in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote machtsverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

Als adviseur heeft Christian aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spin-outs in compleet verschillende branches maar altijd gefocusseerd op het snijvlak van mens en technologie.

Christian spreekt over invloed van robotica, autonome auto’s, internet of things, kunstmatige intelligentie en meer in vele sectoren.

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners