het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

14:40 - 15:20

-

Diana Remmers

Change or Die.nu

Change or die.nu is de titel van deze interactieve lezing. Gebaseerd op het boek dat Diana Remmers  samen met haar partners van Route5 schreef. Een praktisch boek, zonder vaagtaal en met een in de praktijk bewezen model: De VeranderRoute. Nu eens geschreven voor medewerkers. Medewerkers die het lef hebben om regisseur te zijn van hun eigen verandering. De VeranderRoute leidt je door de vijf stadia van verandering met elk een eigen dynamiek en probleemstelling.

Deze lezing is ook voor managers uitermate interessant want het geeft je als manager inzicht in hoe verandering binnen jouw team werkt.

Tijdens deze lezing geeft Diana Remmers antwoord op de vraag ‘Hoe overleef je in een veranderende organisatie?’ Ze deelt de belangrijkste overlevingstactieken en gaat op een eigenwijze, onorthodoxe en ontwapenende manier met het publiek aan de slag. Ze daagt je uit en creëert letterlijk en figuurlijk beweging.

Ook laat ze je kennis maken met Urge de krokodil, de bijzondere 5e partner van Route5. Hij laat je de urge voelen om in beweging te komen en te blijven, zodat je net als hij een leven lang onomkeerbaar kan groeien.

Samen met haar partners van Route5 begeleidt Diana Remmers met passie en betrokkenheid verandertrajecten binnen  organisaties en teams. Gedrag is de cruciale schakel in verandering. Vanuit die overtuiging ondersteunt Route5 individuen en teams met het ontwikkelen van nieuw gedrag dat nodig is om ‘te overleven’ in veranderende organisaties.

Als gepassioneerd sporter heeft het leven van Diana Remmers zich lange tijd op en rondom sportvelden over de hele wereld afgespeeld. De ongekende drive om haarzelf en anderen continu te ontwikkelen en samen tot grootse prestaties te komen is hier ontstaan en gegroeid.

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners