het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Admiraal

-

Jan Hille Noordhof

Waarom zeg je niet wat je vindt?

“It doesn’t make sense to hire smart people and tell them what to do, we hire smart people so they can tell us what to do.” (Steve Jobs)
Maar dan moeten die mensen wel praten! Hoe bereik je dat? Hoe voorkom je dat mensen hun kwaliteiten overal inzetten, behalve op hun werk? Welke barrières ervaren mensen om zich uit te spreken (extern) en welke belemmeringen werpen ze zelf op (intern)?
In een interactieve workshop word je uitgedaagd op (zelf)onderzoek uit te gaan.

Jan Hille Noordhof schreef de het boek ‘Waarom zeggen we niet wat we vinden?’
Hij helpt organisaties en mensen zich opener op te stellen, vanuit de overtuiging dat open organisaties de winnaars van de toekomst zijn.

Altijd in voor iets nieuws, mits het doeltreffend is. Iedere vorm mag, zolang er verandering in gang wordt gezet. Ik ben in mijn element als mensen hun aannames en overtuigingen ter discussie durven te stellen. Is de wereld wel zoals je ‘m gedacht had?
Denken om begrip te krijgen. Kijken en luisteren om patronen te ontdekken, systemen te ontmaskeren. En inspireren om verandering in gang te zetten. Mijn eigen inspiratiebronnen? Toneel, muziek, poëzie, geschiedenis en mensen.

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig