het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

12:20 - 13:00

12:20

-

13:00

Winston Scholsberg

Verhoog nu jouw Public Speaking IQ!

Zeg eens eerlijk! Welke doelen heb je niet behaald door dat jij niet je stem durft te laten horen? Welke klanten heb je, door dat je niet durft te spreken, niet binnen kunnen halen? Welke deals heb je misgelopen?? En dit alles omdat je er niet voor durft te gaan en te staan! Jezelf niet serieus genoeg neemt waardoor jij jouw unieke verhaal en overtuiging niet met jouw publiek durft te delen!

Winston leert jou om je verhaal met kracht en overtuiging te brengen, zodat jij daar wél kunt gaan staan met zekerheid en passie. Wat zou er in jouw leven veranderen als jij niet meer onzeker zou voelen voor een gesprek, presentatie of een optreden? Public speaking is niet alleen voor mensen die ambiëren om op het podium te staan of om grote groepen te willen aanspreken. Het is voor ons allemaal! We lopen kansen mis als we onszelf niet uitspreken of als we ons op de verkeerde manier presenteren.

In de afgelopen 25 jaar heeft Winston managers, ondernemers, studenten, leerkrachten, politici, leger-officieren, coaches, presentatoren en CEO’s geholpen om hun verhaal met kracht en overtuiging over te brengen op publiek. Hij kan ons dus ook hierbij helpen, door samen met jou als festivalbezoeker, jouw Public Speaking IQ te vergroten.

Gedurende de masterclass die Winston zal verzorgen tijdens “Het Grootste Kennisfestival” neemt hij jou mee in de technieken van de WES methode, die volledig is ontwikkelt om het public speaking IQ van één ieder te verhogen. Dit heeft hij al vele malen op een mooie en bijzondere wijze gepresteerd.

Winston Scholsberg, The Public Speaking Arcitect is een geboren muzikant en performer. Als drummer speelde hij in vele verschillende bands. Hij heeft mogen samenwerken met grote namen als The Wailers (Bob Marley), Curtis Knight (ontdekker van Jimi Hendrix) en Big John Russel.

Tijdens zijn carrière in de muziek leerde hij veel over timing en hoe publiekmanagement werkt. Toen hij later werd gevraagd om verhalen te gaan vertellen, was hij verbaasd en onzeker over zijn eigen kunnen omdat hij zichzelf tot die tijd alleen als muzikant had gezien. Omdat Winston geen uitdaging uit de weg zal gaan heeft hij de vraag serieus genomen en is ervoor gegaan om verhalen te vertellen aan groot en klein. Verhalen vertellen bleek niet alleen in zijn bloed te zitten, maar in iedere vezel van zijn lijf. Solo deed hij 9655 voorstellingen door het hele land en de teller blijft lopen.

Als docent leert hij kinderen om hun stem te laten horen, letterlijk hun stem te gebruiken en ook door middel van muziek zichzelf te uiten. Omdat kinderen de toekomst zijn en omdat hij zelf zoveel van kinderen kan en mag leren blijft hij met heel veel plezier het lesgeven op verschillende scholen voortzetten. Ook geeft hij les op de Hogeschool en universiteit waar hij studenten leert hun skills op het gebied van public speaking te verbeteren. Winston verzorgd zelfstandig en ook in samenwerking met anderen seminars en trainingen waarbij hij groepen mensen traint om hun Public Speaking IQ te verhogen.
Van wie kan je beter leren publiekelijk te spreken dan van de Public Speaking Architect zelf?

Hij ontwikkelde de WES methode, een methode met 7 eenvoudige stappen die een enorme impact hebben op het public speaking IQ van eenieder. Winston kan spelen met het publiek, kan zijn luisteraars geboeid houden, is een prof als het gaat om energiemanagement in de zaal. Dit alles kan hij ook leren aan iedereen die zijn public speaking IQ wil verhogen.

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners