het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

Capaciteit: 30 pers.

13:30 - 14:10

13:30

-

14:10

Judith Webber

Van hokjes naar puzzelstukjes

Het leven is bedoeld om alles eruit te halen wat er in zit, uit jezelf én elkaar. Hiervoor is het nodig dat mensen tevoorschijn komen. Dat mensen zich vrij voelen om zich te uiten. Dat ze zich durven te laten zien én horen. Openheid!

Vaak ontstaan er problemen als dat ontbreekt: geroddel, elkaar moeilijk/niet aanspreken, ‘rotte appels’, demotivatie, werk over de schutting gooien, het gevoel als eilandjes te werken, kortom: een slechte samenwerking, om over verzuim en verloop maar niet te spreken. Om dit te doorbreken is het nodig dat we mensen vertrouwen en uitnodigen. En bovenal: dat we luisteren naar wat er gezegd wordt.

Met het ’Van hokjes naar puzzelstukjes’ gedachtengoed biedt Judith graag praktische handvatten om de samenwerking duurzaam te verbeteren én talent beter te benutten. Want hokjes beperken je zicht.

Judith Webber is één van de meest authentieke & energieke sprekers van dit moment. Ze spreekt met verve over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners