15 juni 2023

Simon van der Veer

Verandering komt pas echt tot leven als je je eigen levensverhaal doorleeft

Outcast is een podcast waarin er een podium is voor een ander geluid. Voor buiten de gebaande paden wandelen en soms ook voor buiten de boot vallen. In deze podcast gaat de ‚herbergier’ Simon van der Veer in gesprek met gasten over hun eigen levensverhaal aan de hand van muzieknummers. Die zijn of haar reis door het (werkende) leven symboliseren. De gedachte is dat je verandering pas echt goed tot leven kunt brengen als je je eigen levensverhaal ook goed doorleeft, in alle mooie en minder mooie kanten.

Normaal neemt Simon zijn podcast op in zijn herbergstudio, maar tijdens het kennisfestival gaan we iets unieks doen. We gaan deze podcast live opnemen met publiek erbij, met jou dus wellicht?

Biografie

Simon van der Veer helpt opdrachtgevers met de ontwikkeling van hun ambities en effectievere manier van samenwerken of organiseren. Hij geeft lezingen over thema’s als verandermanagement, cultuurverandering, leiderschap, innovatie en nieuwe organisatievormen (o.a. agile, zelfsturing).

“Ik doe in cultuurverandering maar ik geloof niet in cultuurprogramma’s. Ik sta liever met mijn poten in de klei dan op de hei. Met move before you’re ready als veranderfilosofie.”

Hij is auteur van boeken als: ‘De Vanzelforganisatie Een onbevangen kijk op organisatieontwikkeling’ en ‘Kijk het beest in de bek Columns van Simon van der Veer over de ontwikkeling van organisaties en mensen’.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op