Online

Masterclasses

één jaar lang onbeperkt toegang

Alle online masterclasses voor één vast tarief

Hoe werkt het?

We maken specifiek voor je organisatie een pagina aan waar een medewerker een account aan kan maken. Via dat account hebben ze vervolgens toegang tot het hele aanbod aan masterclasses en Q&A sessies. 

Volop inspiratie en de nieuwste inzichten

In de online masterclasses van elk zo’n 2 uur delen topsprekers op hun vakgebied hun laatste kennis, ervaringen en inzichten. Van alles rondom innovatief organiseren met thema’s zoals (persoonlijk) leiderschap en organisatie en teamontwikkeling.

Elke masterclass bestaat uit verschillende modules en na elke module kan je zelf aan de slag met een opdracht. Je kan zelf kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Vergelijkbaar met een Netflix-serie kiest je zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Alleen toegang voor een specifieke groep?

Misschien wil je de online masterclasses alleen toegankelijk maken voor een specifieke groep medewerkers binnen je organisatie. Bijvoorbeeld alle leidinggevenden of…. Laat het ons even weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Kosten

Graag kijken we samen met je naar de wensen en bepalen we vervolgens de kosten.

Organisatie abonnement

  • Met één vast bedrag hebben al je medewerkers een jaar lang onbeperkt toegang tot alle online masterclasses. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van het aantal medewerkers (zie onder).
  • Een mooi cadeau voor alle medewerkers van je organisatie.

Extra Mogelijkheden

  • Een eigen aanmeldpagina in look en feel van de organisatie

Meer weten of aanmelden?

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op