Inspiratie

Terug naar inspiratie

Deel dit artikel:

Het Grootste Kennisfestival en ik

Jason Staal

De afgelopen jaren mocht ik onderdeel zijn van Het Grootste Kennisfestival. Wij maakten kennis tijdens een livestream, waarbij ik een aantal liedjes mocht zingen.

We raken aan de praat, maakten kennis met elkaars werk en een aantal jaren verder hebben we verschillende festivals mogen doen. De ene noemt het muzikant, de ander muzikale dagvoorzitter en zelf noem ik het een mooie dag.

De werkwijze is meestal als volgt; [app] Hey, kan jij de volgende datum vrijhouden? [app terug] duimpje. [app] Ok, details volgen nog. [ app } duimpje, smiley met zonnebril.

En het mooie van die details? Er wordt samen bedacht wat er mogelijk is, wat we leuk vinden en wat bijdraagt aan het geheel.

Het eerste wat bij mij opkwam, toen ik kennis maakte met Het Grootste Kennisfestival, was dat je dus blijkbaar kennis van zaken moest hebben. Het bleek dat het om kennis gaat in de breedste zin van het woord. Als je al kennis hebt is het aanvullend, maar er zijn juist ook workshops waar je juist geen kennis voor nodig hebt. En de grootste conclusie , hoe cliché ook , gaat toch echt over kennis vergaren en maken. Kennis waar ik blij van word. De techniek, mensen van de organisatie, sprekers en deelnemers. Ontmoet en maak kennis met nieuwe mensen, thema’s of muziek.. ( in mijn geval is die laatste natuurlijk het belangrijkste…)

Oja, die Rudie en Kornelis zijn ook best toffe gasten….

Meer inspiratie?

Gemiddeld 1x per maand houden we je op de hoogte van onze activiteiten en ontvang je inspirerende artikelen, interviews en filmpjes over (persoonlijk) leiderschap, Innovatief organiseren en organisatieontwikkeling.
Gratis in je inbox!

Meld je aan

[app] Hey, kan jij de volgende datum vrijhouden? [app terug] duimpje. [app] Ok, details volgen nog. [ app } duimpje, smiley met zonnebril.

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op