Inspiratie

Terug naar inspiratie

Deel dit artikel:

Online verbinding

Doet iedereen wel mee?

We mochten ondertussen al aardig wat organisaties helpen met het organiseren van een (online) kennisfestival. Gemeentes, zorgorganisaties en een grote bank bijvoorbeeld. Dat liep altijd hartstikke goed. Veel mensen haakten aan en raakten geïnspireerd. Met positieve evaluaties, maar vaak ook met 1 vraag. ‘Hoe betrekken we de volgende keer ook andere locaties dan het hoofdkantoor erbij?’

Bij grotere organisaties zijn dat vestigingen door het land, maar bij gemeenten gaat het vaak om afdelingen die buiten het gemeentehuis of stadskantoor gevestigd zijn. En middels hebben we ook daar aardig wat ervaring mee. Andere locaties in het land bereiken we bijvoorbeeld door met een bus langs te komen. Volledig uitgerust met de benodigde techniek om interviews met medewerkers ter plaatste te houden. Die vervolgens via het online platform te volgen zijn. Met muziek tussendoor als de bus onderweg is. Afgelopen jaar een keer het best beoordeelde podium van het hele evenement :). Of door razende reporters alle locaties af te laten gaan. Met een telefoon en Zoom- of Teamsverbinding simpel te realiseren, maar kan natuurlijk ook met een professionele camera erbij. De gemeente Assen organiseerde voor de buitendienstmedewerkers een heel eigen programma binnen het thema van het festival. En verraste de collega’s daar met een optreden van TikTok Tammo, de beroemde Groninger met meer dan 155.000 volgers op TikTok en 2 miljoen ‘likes’. Uiteraard met flitsen daarvan via de razende reporters op het platform. Omdat verbinding natuurlijk altijd centraal staat. Ook online.

Meer inspiratie?

Gemiddeld 1x per maand houden we je op de hoogte van onze activiteiten en ontvang je inspirerende artikelen, interviews en filmpjes over (persoonlijk) leiderschap, Innovatief organiseren en organisatieontwikkeling.
Gratis in je inbox!

Meld je aan

Doet iedereen wel mee?

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op