Online

Masterclasses

Crossing Borders

Cyriel Kortleven

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Wat kan jouw organisatie leren van andere industrieën en andere verrassende bronnen?

Onze maatschappij kent grote uitdagingen. Veel uitdagingen zijn erg complex en we dienen buiten de gebaande paden te denken om deze op te lossen. Het is belangrijk om grenzen tussen afdelingen, bedrijven en zelfs industrieën te doorbreken om tot echt vernieuwende oplossingen te komen. Dit vraagt een nieuwe manier van denken: Crossing Borders. Wat kunnen we leren van andere domeinen en industrieën?

Tijdens deze inspirerende masterclass, krijg je een eenvoudig proces en praktische technieken aangereikt om concepten in andere vakgebieden te herkennen; te combineren en vervolgens te ‘vertalen’ naar je eigen situatie. We vertrekken van de Verander Mindset – een vereiste om nieuwe opportuniteiten te kunnen spotten. Hierdoor leer je je eigen perspectief te verbreden waardoor je zelfs inspiratie & concrete oplossingen kunt halen uit verrassende bronnen. Uiteraard mag je veel energie, interactie en een portie Vlaamse humor verwachten.

Over de Spreker(s)

Cyriel Kortleven is op een missie: een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering. Cyriel is internationaal keynote spreker op congressen, events en leiderschapstrajecten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het domein van creativiteit en innovatie heeft hij organisaties zoals Bayer, Nike, IKEA, NASA, Unilever in meer dan 33 landen geïnspireerd. Cyriel is het levende bewijs dat engagement, interactie en humor kan samengaan. Hij brengt een simpele, pragmatische boodschap en voedt het publiek met nieuwe taal en tools. Zijn mantra: ‘Don’t mind the Change. Change your Mind.’

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op