Online

Masterclasses

De Innovatie Wasstraat

Kim Spinder

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Misschien herken je dit?

Heb je een goed idee, maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je het voor elkaar krijgt? Of heb je juist ideeën genoeg, maar blijft het daarbij en pak je nooit echt door? Of ben je super druk met je baan, waardoor je geen tijd hebt om nieuwe dingen te proberen?

Start dan nu met deze masterclass ! Vergroot in 5 stappen jouw eigen innovatiekracht en die van je collega’s. Leer nieuwe vaardigheden zoals hoe je van idee naar prototype komt. In deze masterclass ga je zelf met je eigen innovatieve idee aan de slag.

Hoe werkt het precies? Je krijgt alle tools in handen die je kunt gebruiken tijdens jouw persoonlijke innovatiereis. De opdrachten gaan je helpen om je idee nog beter te maken door deze in de praktijk te testen. In vijf stappen leer je alles wat hierbij komt kijken.

Deze masterclass is ook geschikt voor organisaties. Wil je een innovatieklimaat in jouw organisatie? Of wil je meer ondernemerschap en samenwerking over grenzen van afdelingen heen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Door deze masterclass samen met een groep medewerkers te doen, stimuleer je een innovatieve manier van werken die bijdraagt aan eigenaarschap, ondernemerschap en werkplezier.

Wil jij succesvol innoveren? Ga dan samen met mij door de Innovatie Wasstraat! Doe je ook mee?

Over de Spreker(s)

Kim Spinder heeft al heel wat kilometers op de teller staan als het om innoveren in de praktijk gaat. Ze helpt organisaties innoveren met nieuwe skills, tools en vooral een nieuwe mindset! Kim gelooft in nieuwe manieren van (samen)werken. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers.

Ze laat zien hoe je kunt zorgen voor een innovatieve bedrijfscultuur, hoe je experimenteert en daarvan leert, hoe je mensen enthousiast maakt, hoe je succesvolle innovaties verder verspreidt, welke problemen je bij al die stappen kunt tegenkomen – én hoe je ervoor zorgt dat het leuk blijft.

In haar laatste boek Het Kleine Innovatieboek laat Spinder zien hoe innovatie in de dagelijkse praktijk werkt, gebaseerd op haar eigen ervaring en die van de vele professionals en wetenschappers die ze de afgelopen jaren sprak voor haar podcast Innovatie Wasstraat. Eerder schreef ze We Quit Mail. Kim is daarnaast een veelgevraagd spreker binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Motivatie

Denk na – voordat je deze innovatiereis aangaat – wat jouw persoonlijke motivatie is. Je eigen motivatie is de sleutel tot succes

Module 2: Idee

Praat met mensen en doe nieuwe inzichten op. Pas je idee daarop aan.

Module 3: Test

Test je idee en ontdek of deze echt waardevol is.

Module 4: Verbeter

Verbeter je idee op basis van alle reacties en test je aangepaste idee opnieuw. Herhaal dit tot je tevreden bent.

Module 5: Deel je verhaal

Zelfs de meest fantastische ideeën moet je ‘verkopen’. Gebruik hiervoor alles wat je geleerd hebt.

Module 6: Q&A

Tot slot: vier een feestje!

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op