Online

Masterclasses

Sociale Innovatie

Elleke van Gelder

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Welkom bij de Masterclass over Sociale Innovatie. In deze masterclass deelt Elleke zeven inzichten die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan tijdens haar ontdekkingstocht in de wondere wereld van Sociale Innovatie. In deze masterclass stelt ze je een boel vragen om jou zelf de gelegenheid te geven op ontdekkingstocht te gaan. Maar ze geeft ook antwoorden op vragen als: Wat is Sociale Innovatie nou precies? En wat is het ook niet? Wat kun je er mee? Of wat moet je ermee? Wat heb je eraan? In ruim twee uur duiken we de diepte in, komen we weer boven, ontstijgen we de materie om vervolgens met beide benen stevig in het onderwerp te landen.

Over de Spreker(s)

Na het afronden van haar studie Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde aan de universiteit van Nijmegen, werkte Elleke van Gelder eerst een paar jaar binnen de jeugdzorg. Ruim 12 jaar geleden maakte zij de overstap naar de politie, waar zij eerst bij verschillende opsporingsafdelingen werkzaam was. Rode draad in haar werk is de continue vraag: “kan het ook anders?” Deze  vraag bracht haar uiteindelijk bij het onderwerp innovatie. De afgelopen jaren heeft Elleke zich verdiept in Sociale Innovatie en vooral in de vraag wat Sociale Innovatie voor de politie kan betekenen.

Elleke adviseert de leiding en ontwikkelt concepten. Centraal in haar werk staat het toevoegen en in werking brengen van andere en nieuwe perspectieven.

Elleke schrijft blogs en is regelmatig als spreker te zien op een podium. Kenmerkend voor haar stijl is het combineren van luchtigheid en humor met het geven van een diepere boodschap. Elleke zet aan tot kritisch en creatief denken over jezelf en over het werk.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Sociale Innovatie is Sociale Innovatie en geen sexy gadget
Module 2: Sociale Innovatie is anders kijken
Module 3: Sociale Innovatie is anders denken en anders doen
Module 4: Sociale Innovatie is morrelen aan de Status Quo en uit je comfortzone stappen

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op