Online

Masterclasses

Het nieuwe brein van de dokter

Erik Jan Vlieger

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Hoe ziet de arts van de toekomst er uit?

Waarom beschikken niet alle ziekenhuizen over dezelfde, goede protocollen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat alle artsen beschikken over de laatste kennis? Hoe krijgen we nieuwe kennis uit de wetenschap zo snel en zo goed mogelijk bij artsen? Hoe helpen we artsen om goede kennis ook toe te passen zonder dat het saai wordt voor hen? Hoe moeten we omgaan met de veroudering van kennis? Wat betekent dit voor opleiden en specialiseren? Hoe kan de zorg van morgen eruit zien?

Antwoorden op die vragen zijn niet eenvoudig – en toch probeert Erik Jan Vlieger ze te geven. Een must voor alle professionals in de zorg.

Over de Spreker(s)

Erik-Jan Vlieger (Amsterdam, 1971) is arts en ondernemer. Hij is afgestudeerd als fysicus en als medicus. Hij begon zijn carrière als fysicus in de radiotherapie en promoveerde daarna in de radiologie. Hij bedankte voor de opleiding tot radioloog en ging als adviseur in de zorg aan de slag bij Plexus (2004). Als managing partner bracht hij Plexus onder bij KPMG (2011), waar hij de zorgpraktijk leidde.

Vanaf 2014 is Erik-Jan ondernemer in de zorg. Hij was intensief betrokken bij Incision, sinds 2017 bouwt hij aan zijn eigen bedrijf Alii. Erik-Jan houdt van de zorg en van de wetenschap. Zijn keuzes in zijn carrière zijn erop gericht om altijd te werken aan de allerbeste zorg voor patiënten.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op