Online

Masterclasses

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Hoe je nou écht een aanspreekcultuur creëert.

We willen allemaal dat onze collega’s hun afspraken met ons nakomen, dat we kort en krachtig vergaderen (zonder dat kids voor afleiding zorgen of deelnemers op hun mobiel kijken), dat er direct gecommuniceerd wordt (dus geen geroddel) en dat iedereen eerlijk zegt wat hij vindt en doet wat-ie zegt. We denken dat het creëren van een aanspreekcultuur de oplossing is en vinden dat vooral zíj (mijn leidinggevende, de voorzitter, het MT, mijn medewerkers) elkaar vaker moeten aanspreken. Maar dat denken we allemaal. Per saldo verandert er niets en wordt gedrag waar we allemaal een hekel aan hebben op de werkvloer gewoon getolereerd. Inmiddels functioneert tachtig procent van de teams niet goed door een gebrek aan onderling aanspreken. Hoe komt het toch dat we onze mond er van vol hebben, maar het vrijwel niet doen? En hoe los je dat op? Gytha Heins deelt in deze interactieve masterclass haar conclusies en een aantal praktische oplossingen die wél werken.

Na de masterclass begrijp je beter waar dat ongemakkelijke gevoel vandaan komt als je anderen aan moet spreken. Je snapt waarom het nogmaals volgen van een feedbackworkshop geen enkele zin heeft en wat wel werkt. Daardoor zal je eerder en scherper de confrontatie met collega’s aan gaan en kun je anderen inspireren hetzelfde te doen.

Zin om je alvast in te lezen of jezelf in een test te vergelijken met de onderzoeksgroep? Kijk dan even op www.succesvolaanspreken.nl.

Over de Spreker(s)

Gytha Heins is teamcoach voor eigenwijze managers, spreker en levensgenieter. Gytha deed drie jaar onderzoek naar aanspreekgedrag in organisaties en schreef daarover ‘Aanspreken? Gewoon doen!’. De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, het boek werd genomineerd voor managementboek van het jaar en stond binnen twee maanden op nummer 1. Dat zegt iets over de brede actualiteit van het onderwerp én over de stijl van Gytha; wetenschappelijk onderbouwd én pragmatisch, theoretisch én praktisch, hard én zacht, maar bovenal zeer herkenbaar en inspirerend.

5 module
€ 60

Module 1: Inleiding
Module 2: Ter geruststelling
Module 3: De gouden sleutel! Waarom is aanspreken zo lastig?
Module 4: Wat meer aanspreken kan opleveren.
Module 5: Hoe doe je het nou goed? Een paar suggesties.

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op