Online

Masterclasses

De zeven bronnen van arbeidsvreugde

Kees Kouwenhoven

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Je leert hoe je kunt zorgen voor werken met plezier en goed presteren: voor jezelf, je team en wellicht voor je hele organisatie.

Je maakt kennis met de zeven bronnen van arbeidsvreugde en met de principes van arbeidsvreugde. Daarmee heb je een instrumentarium in handen dat je op vrijwel alle situaties op je werk kunt toepassen. Hoe dat werkt laat Kees zien aan de hand van de volgende situaties:

  • Grip krijgen op werkdruk
  • Een medewerkers onderzoek uitvoeren met duidelijke positieve effecten
  • Een veranderproces makkelijker maken
  • Jaarlijkse ontwikkelgesprekken betekenisvol maken
  • Energie vrijmaken bij medewerkers voor duurzame inzetbaarheid
  • Teambuilding

Bij alle toepassingen krijg je praktijkvoorbeelden. Bij de drie eerstgenoemde toepassingen krijg je ook vragen en opdrachten zodat je daadwerkelijk met het gedachtegoed arbeidsvreugde aan de slag kunt gaan. Je kunt dan aan den lijve ondervinden dat het werkt!

We maken een kort uitstapje naar Levensvreugde. Dit instrumentarium wordt ingezet voor positieve gezondheid en eigen regie in zorgorganisaties, voor mantelzorgers, voor leerlingen in het onderwijs en voor mensen die met pensioen gaan. Meer info: levensvreugde.info

 Ervaringen van mensen die werken met arbeidsvreugde:

  • Leuke workshop en leerzaam, niet te ingewikkeld, wel erg nuttig en praktisch.
  • Meerwaarde is vooral dat we onze werkbeleving als team collectief hebben gedeeld en zaken explicieter hebben benoemd. Tot op heden namen we daar nooit de tijd voor.
  • Best wel makkelijk om toe te passen.
  • Ik zou het zeker aan mijn collega’s adviseren om deze workshop te volgen.

Over de Spreker(s)

Kees Kouwenhoven is een veelgevraagd spreker en adviseur. Samen met zijn klanten zorgt hij voor ‘werken met plezier en goed presteren’. Inmiddels hebben enkele tienduizenden mensen de positieve effecten daarvan in hun werk ervaren. Meer info op www.arbeidsvreugde.nl.

Daarnaast heeft Kees het gedachtegoed levensvreugde ontwikkeld. Dit richt zich onder meer op cliënten van zorgorganisaties, studenten en leerlingen in het onderwijs, mensen die met pensioen gaan en gezinnen. Meer info op www.levensvreugde.info.

Kees leidt professionals op om zelfstandig met arbeidsvreugde en levensvreugde aan de slag te gaan.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: De zeven bronnen van arbeidsvreugde
Module 2: Grip op werkdruk
Module 3: Medewerkers onderzoek met duidelijke effecten
Module 4: De principes van arbeidsvreugde
Module 5: Veranderproces makkelijker maken

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op