Online

Masterclasses

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.
Lekker, werken!  Dat willen we allemaal. En toch is het slechts voor weinigen echt dagelijkse realiteit. Dat moet beter kunnen! Werk is te belangrijk om er lichtzinnig over te denken. Zowel werkgever als werknemer hebben hier iets in te doen, want ‘lekker, werken!’ kan alleen als beide partijen daar hun aandeel en verantwoordelijkheid in pakken. Hoe je dat doet en wat het je als individu, team en organisatie oplevert? Huub deelt al zijn kennis en ervaring en in bovenstaande teaser vertelt hij wat je allemaal kan verwachten  

Over de Spreker(s)

Huub van Zwieten is directeur en oprichter van het 20 jaar ervaren TalentFirst Nederland BV, een bureau wat met groeiprogramma’s werkgevers en werknemers helpt in synergie optimaal ‘Lekker werken’ mogelijk te maken. Huub schreef 10 boeken, heeft zijn eigen theatershow en staat veelvuldig op podia voor seminars en lezingen. Met zijn bijna 100 coaches en trainers helpen zij duizenden mensen en honderden organisaties.

6 modules
€ 60

Module 1: Het leed op de werkvloer en hoe dat anders kan

Module 2: Goed werkgeverschap - zo ziet dat eruit

Module 3: Goed werknemerschap - zo ziet dat eruit

Module 4: Je verantwoordelijkheid als goed werkgever

Module 5: Je verantwoordelijkheid als goed werkgever

Module 6: Doorpakken, als werkgever of als werknemer!

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op