Online

Masterclasses

Factor Doen

Marinka Lipsius

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan voor aan voor al €60 en kijk wanneer je wil.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Staande blijven in een mijnenveld van belangen, koers houden in turbulente omstandigheden, moed tonen ondanks risico’s, je morele kompas scherp houden ondanks verleidingen en ondertussen ook: verbinden, mensen meenemen, flexibel zijn … het zijn thema’s die menig leidinggevende zal herkennen.

In deze masterclass voor leiderschap met lef lees je hoe moed getoond kan worden op een succesvolle manier. Het leert je dat koers houden en verbinden samen kunnen gaan. Het leert je de kracht van overtuigen en luisteren. Het leert je over effectief gedrag en de beïnvloeding daarvan.

Door de combinatie van belangrijke kennis op het gebied van leiderschap, (neuro)psychologie en filosofie en oefeningen om het simpelweg te doen, biedt Factor DOEN! je een rijk repertoire aan kennis en vaardigheden.

Over de Spreker(s)

Marinka studeerde Sociale Wetenschappen, gaf 20 jaar leiding aan met name veranderprocessen, zette leiderschapstrajecten op en was daarnaast 20 jaar vertrouwenspersoon. Ze richtte MINDKEY ACADEMY op. Hier combineert ze al haar kennis en vaardigheden tot programma’s die negens en tienen scoren bij de deelnemers. Met een zakenrelatie ontwikkelde ze een programma waarmee organisaties exponentieel kunnen groeien. Marinka is auteur, spreker, mind- en organization programmer. Met haar zakenpartners begeleidt ze directies, managementteams en individuele leidinggevenden op het gebied van leiderschapsontwikkeling, besluitvorming en daadwerkelijke, duurzame transities. Structuur en cultuur gaan bij haar hand in hand. Ze benadert onderwerpen vanuit een verrassende hoek, daagt deelnemers uit tot nieuwe manieren van denken en tot het zetten van effectieve stappen.

Meer over haar vind je op www.marinkalipsius.nl

 

4 modules
€ 60

Module 1: Brein & Gedrag
Module 2: De grote 4 C
Module 3: Het grote gedrag schaakspel
Module 4: 6 high performance habits

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op