Online

Masterclasses

Pubquiz

Michiel Romeyn

Masterclass Inhoud

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Leren moet leuk zijn. Dat was de reden om te starten met Het Grootste Kennisfestival. En wat is er dan leuker om een kennispubquiz op te nemen met Michiel Romeyn. Absurdistisch, onnavolgbaar, maar soms ook serieus. Flauwekul vragen waarbij je je afvraagt ‘is dit wel een vraag, worden afgewisseld door serieuze kwesties. Die je zeker weten kunt beantwoorden als je de masterclasses van Bas Kodden, Hans van der Loo en Joriene Beks, Gytha Heins, Cyriel Kortleven, Ferenc van Damme of Theo Hendriks hebt bekeken. Veel plezier.

Over de Spreker(s)

Michiel Romeyn, wie kent hem niet? Wij (lees Rudie en Kornelis) natuurlijk al decennia sinds zijn onnavolgbare typetjes in Jiskefet, maar generaties later ook door zijn opwachting in Alles is Liefde of Danni Lowinski. En nu dus als kennispubquiz-host. Kijken!

Op zijn Wikipeda pagina lezen we: Michiel Romeyn volgde aanvankelijk een opleiding tot graficus aan de Grafische School, en vervolgde daarna zijn opleiding aan de Rietveldacademie. Acteren nam daarna echter de overhand. Ook was hij medeoprichter van de Club Mazzo, een uitgaansgelegenheid uit de jaren tachtig die bekendstond om de audiovisuele presentaties. Zijn grootste bekendheid kreeg Romeyn door het absurdistische VPRO-televisieprogramma Jiskefet, waarin hij sketches speelde samen met Herman Koch en Kees Prins. Romeyns prototype was dat van de ruwe bonk, zoals Storm in de kantoorserie Debiteuren Crediteuren, en de quasi-Afrikaan Oboema. In het najaar van 2012 deed Romeyn mee aan het AVRO-programma Maestro.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op