Online

Masterclasses

Wendkracht

Natascha Wijnen

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Veel organisaties weten dat wendbaarheid een onmisbare eigenschap is om succesvol te zijn. Ze richten zich vol goede moed op nieuwe structuren en processen, digitaliseringstrajecten en agile werken. Maar vergeten daarbij iets essentieels: het zijn uiteindelijk de mensen die de wendkracht van je organisatie bepalen.

Wil je van toegevoegde waarde blijven? Dan moet je leren anticiperen op veranderingen: ze zien aankomen, angsten overwinnen en nieuwe wegen kiezen. Kortom, highly adaptive zijn. Dat vraagt een specifieke mindset en ambitie van professionals en teams, dat vraagt wendkracht.

Natascha Wijnen ontwikkelde acht samenhangende krachten om wendbaar gedrag te stimuleren. In deze online masterclass vertelt ze welke krachten dat zijn en geeft ze concrete tools om er direct mee aan de slag te gaan. Zo draagt Wendkracht bij aan de toekomstbestendigheid van mensen, teams én organisaties!

– Wat Covey’s De 7 eigenschappen van effectief leiderschap was voor de 20e eeuw, zijn de wendkrachten voor de 21e eeuw.
– Met een pakket van praktische tools zoals de Wendkrachtscan en het Wendkrachtspel, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Over de Spreker(s)

Natascha Wijnen is gespecialiseerd in wendbaarheid, oprichter en drijvende kracht achter Wendkracht®. In 2008 werd zij gegrepen door de vraag: wat doet mensen, teams en organisaties in beweging komen in relatie tot de continu veranderende omgeving.  Vanuit die gedachte is zij Wendkracht gaan onderzoeken.

Wat maakt dat dat mensen en teams succesvol wendbaar zijn? De antwoorden hierop en de handvatten heeft zij verwerkt in de wendkrachtmethodiek. Daarmee kun je op een snelle, effectieve en plezierige wijze wendbaarheid ontwikkelen. Hierover kun je lezen in het boek Wendkracht. Natascha verzorgt zelf Wendkracht trainingen, de Wendkracht show/theatercollege en lezingen.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op