Online

Masterclasses

Now we're Talking, Deep Democracy in actie

Frank Weijers

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

In de masterclass Deep Democracy vergaar je kennis, inzichten en tools om écht goede gesprekken, de betere conflicten en de beste besluiten te faciliteren als gespreksleider in groepen. Frank Weijers neemt je in zes modulen mee langs alle aspecten van Deep Democracy. Je verwerft inzicht in de denkwijze die ten grondslag ligt aan deze aanpak en leert werken met de instrumenten die helpen om vrijmoedige, openhartige gesprekken te bevorderen in groepen. Zo kun jij ertoe bijdragen dat groepen hun volle potentieel gebruiken, op een plezierige, constructieve manier van mening verschillen – het betere conflict – en in staat zijn om de best denkbare besluiten te nemen: inclusief, met de wijsheid van zowel meerderheid als minderheden.

Over de Spreker(s)

Frank Weijers (63) is een zeer ervaren Deep Democracy instructor en facilitator. Hij leidt complexe dialogen, werkt met groepen in conflict en begeleid groepen/teams/organisaties die hun gezamenlijke potentieel beter – en met meer plezier – willen benutten. Daarnaast traint hij anderen in het werken met de filosofie en aanpakken van Deep Democracy en verzorgt hij regelmatig lezingen. Hij is auteur van de boeken Ruimte – stop met onzin, doe wat de bedoeling is (2017) en Now We’re Talking! – Deep Democracy in actie (2019)

Hij werkt vanuit zijn eigen bedrijf Spelen met ruimte en is geassocieerd partner bij Human Dimensions

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Introductie in Deep Democracy
Module 2: Check in
Module 3: Het goede gesprek
Module 4: Het betere conflict
Module 5: Het beste besluit
Module 6: Jouw rol als facilitator

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op