Online

Masterclasses

Samen bergen verzetten

Katja Staartjes

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Hoe zorg je dat je alles uit je team haalt en samen de doelen realiseert die je beoogt? Expeditieleider en bergbeklimmer Katja Staartjes neemt je mee op expeditie, als spiegel naar samenwerken en persoonlijk leiderschap in het dagelijks leven.

Hoog in de bergen leef je op het scherpst van de snede; in die ijle lucht en extreme omstandigheden word je genadeloos met jezelf én elkaar geconfronteerd. Dan blijkt haarfijn of er werkelijk sprake is van een gemeenschappelijk doel. Of je veerkrachtig bent en om kunt gaan met onverwachte omstandigheden en tegenspoed. Ook wordt duidelijk of er vertrouwen is en de bereidheid elkaar te helpen. Bij een uitdagende missie is teamwork cruciaal. Maar makkelijk is anders. Hoe realiseer je daadwerkelijk synergie?

In deze masterclass behandelt Katja Staartjes achttien pijlers – drie per module – die van een team een topteam maken. Hierbij is het boek TopTeams, dat Katja maakte met fotograaf Menno Boermans, als kapstok gebruikt.

De zes modules zijn opgehangen aan de fases van een klimproject: 1. Op Expeditie, 2. Team, 3. Basiskamp, 4. Beklimming, 5. Top en 6. Afdaling.

Ga mee op expeditie en laat je inspireren. Om het beste uit je team én uit jezelf te halen. Zodat je samen bergen kunt verzetten en impact kunt maken. Niet alleen vandaag, maar ook morgen!

Over de Spreker(s)

Katja Staartjes beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder Mount Everest (8848 m) als eerste Nederlandse vrouw en Gasherbrum 1 (8068 m) als eerste Nederlander. Verder leidde zij enkele expedities en volbracht de Great Himalaya Trail, een extreme tocht van 2000 km door de Nepalese Himalaya.

Katja inspireert organisaties door haar expeditie-belevenissen via beelden en storytelling te koppelen aan thema’s als samenwerken, leiderschap en omgaan met veranderingen. Zij zegde destijds haar vaste managementbaan op voor haar passie en combineerde haar expedities jarenlang met haar opdrachten als motivatie-spreker en interim-manager.

Tegenwoordig werkt Katja behalve als (online) spreker als coach voor leiders en teams. Van haar hand verschenen de boeken Lopen over de grens, Top Inspiratie, Hoog Spel en TopTeams. Dit laatste boek bereikte de shortlist voor de verkiezing van managementboek van 2020.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: OP EXPEDITIE

· Introductie

· Doel

· Koers

· Voorbereiding

Module 2: TEAM

· Teamgrootte

· Teamprofiel

· Regie

 

Module 3: BASISKAMP

· Energie

· Vertrouwen

· Communicatie

Module 4: BEKLIMMING

· (Persoonlijk) Leiderschap

· Samenwerken

· Teamontwikkeling

Module 5: TOP

· Commitment

· Veerkracht

· Grenzen

Module 6: AFDALING

· Succes vieren

· Reflectie

· Groeipad

· Wat is een topteam?

· Afronding

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op