Online

Masterclasses

Shi(f)t Happens

Mirjam Spitholt

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Allemaal krijgen we in ons leven met dingen te maken die we gevoelsmatig niet besteld hebben. Ziekte, verlies van een dierbare, ontslag, problemen in de relationele sfeer en wat te denken van een pandemie? Je hoeft echt niet van elke drol een taartje te maken, maar wat als deze dingen zelfs kunnen zorgen voor een shift?

Een pracht uitspraak is: Life is like photography, we use the negatives to develop.

 

In deze serie van vier modules neemt Mirjam Spitholt je mee naar de plek waar liefde en geluk woont.

Bij het eerste gedeelte staat het thema ‘Wie ben ik?’ centraal. Ben ik mijn lichaam, mijn gedachten, mijn emoties? Of is er een constante, waar alles in verschijnt en die de waarnemer is van die gedachten en emoties.

Het tweede gedeelte gaat over de werking van ons menselijk systeem. Als je hier meer inzicht in krijgt, zul je zien dat de verhalenverteller (het ego) in ons hoofd minder een poot aan de grond krijgt. De verhalenverteller is nooit aanwezig in het hier en nu. Het nu, wat is dat en hoe kom je daar eigenlijk?

Het derde gedeelte gaat over waarom verandering en om hulp vragen vaak lastig is en hoe ons ego geluk van buiten naar binnen denkt te kunnen halen. Maar er is een ander geheim.

Het laatste deel gaat over vergeven, wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? Hoopvol sluit Mirjam af met synchroniciteit en wonderen. Het is namelijk niet eerst zien en dan geloven maar eerst geloven en dan zien!

 

Over de Spreker(s)

Mirjam Spitholt is de bedenker van het vak Gelukskunde, dat ze doceert aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Daarnaast is ze een veel gevraagd spreekster in het bedrijfsleven, bij zorginstellingen, bij gemeenten, op scholen en op congressen. Haar manier van presenteren kan het best betiteld worden als infotainment; entertainment met een boodschap.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Wie ben ik, wie ben jij?
Module 2: Hoe werkt ons menselijk systeem?
Module 3: Verandering, waarom haten wij dat?
Module 4: Vergeven is hard werken

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op