Online

Masterclasses

Hoe ik verander

Shirine Moerkerken

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Anders interveniëren in organisaties en maatschappelijke vraagstukken

Stel je eens voor: Je krijgt in deze masterclass alle antwoorden op complexe organisatie- en maatschappelijke vraagstukken. Geloof jij dat het bestaat? Ik niet. De antwoorden zouden immers geen recht doen aan de complexiteit van de vraagstukken en al helemaal niet aan de vraagstukken die in jouw specifieke en unieke context spelen.

In deze masterclass ‘Hoe ik verander’ schotelt Shirine Moerkerken je dan ook geen pasklare antwoorden voor. Ze helpt je juist zoeken maar behulpzame interventies. Interventies die werken als het zetten van mooie kraken. Interventies die helpen bij het vinden van oplossingen die recht doen aan de complexiteit van jouw vraagstuk.

‘Hoe ik verander’ gaat over en prachtig ambacht: interveniëren en veranderen in organisaties en maatschappelijke vraagstukken. Shirine vertelt je hoe je antwoorden kunt vinden op maatschappelijke vraagstukken waar jij als bestuurder directeur, interimmanager of organisatieadviseur mee aan het werk bent. En ze zoekt samen met jou uit hoe jij dat zou kunnen doen op jouw eigen manier, in jouw rol en in jouw specifieke context.

‘Een prachtig masterclass over interveniëren, hoe we situaties vastkijken met onze vanzelfsprekendheden. Haar interventies in complexe situaties zijn verrassend praktisch en dichtbij. Haar grootste geheim: zij gooit zichzelf met hart en ziel in de strijd!’

Over de Spreker(s)

Shirine Moerkerken is interventiekundige. Ze helpt bestuurders, directeuren, managers en medewerkers in organisaties bij het veranderen van de wijze waarop zij antwoorden geven op maatschappelijke vraagstukken.

Shirine leerde het ambacht van interventiekunde van een aantal leermeesters, die aan de wieg hebben gestaan van dit mooie vak. In 2008 richtte zij Strange | Strategy and Change op, een netwerk van interventiekundigen en kunstenaars die het bestaande denken binnen organisaties veranderen op een methodisch verantwoorde en voor betrokkenen respectvolle en veilige manier.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Inleiding
Module 2: Patronen Kraken
Module 3: Waarderen van conflict
Module 4: Veroorzaken van verandering

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op