Online

Masterclasses

Succesvol interveniëren in teams en organisaties

Zillah van Venrooij en Anne Jan de Witte

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

‘Succesvol interveniëren in teams en organisaties’

Werk jij met teams of organisaties in verandering? En vind je dat soms best een uitdaging? Dan biedt deze masterclass ‘Succesvol interveniëren in teams en organisaties’ je veel inzicht, inspiratie èn praktische tips! Het bouwt voort op het boek ‘10 tips voor teamcoaching’ dat een paar maanden geleden verscheen, waarin je via korte blogs allerlei tips krijgt om succesvol te interveniëren bij verandering.

Je weet dat veranderen soms taaie kost is.

Het vraagt energie, tijd en aandacht. En je weet tegelijk ook waar je het voor doet: want als er beweging komt en er bouwenergie ontstaat, is veranderen het mooiste dat er is! Op dit moment vraag je je wellicht wel eens af of je altijd de goede aanpak voorhanden hebt. Of je technieken voldoende aansluiten en of jijzelf als interventionist de juiste dingen doet. Je hebt ook al aardig wat methoden en technieken voorbij zien komen, maar welke ligt jou nu het best, en welke hebben organisaties nou nodig voor echte verandering? Als je op zoek bent naar next level interventies bij verandering dan is deze masterclass wat voor jou!

Met deze masterclass verruim je je blik op team- en organisatieontwikkeling en reflecteer je op je eigen inbreng en begeleiding.

Èn je krijgt kennis over interventies die in de praktijk goed blijken te werken.

De masterclass is inclusief het werkboek ‘Succesvol interveniëren in teams en organisaties’ met allerlei vragen en opdrachten 

Over de Spreker(s)

Zillah van Venrooij en Anne Jan de Witte vormen samen met 15 teamcoaches Breinkorf. Het Breinkorf team bestaat uit professionele en geaccrediteerde teamcoaches die gezamenlijk teams in veranderende organisaties ondersteunen in hun ontwikkeling.

De Breinkorf Teamcoaches zijn er voor teams en organisaties in verandering. Ze verbinden in hun coaching de organisatievisie met het teamgedrag.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Een kickstart bij een verandertraject

Wat zijn de voorwaarden om een kickstart te kunnen maken bij een verandertraject

Module 2: Kijken vanuit organisatiepsychologie

Je zoomt in en uit om van daaruit te komen tot interventies op persoonlijk, team- en organisatieniveau

Module 3: Kijken vanuit organisatieantropologie

Je leert kijken naar een organisatie met zowel de blik van binnen als buiten en ontwikkelt maatwerkinterventies

Module 4: Kijken met systemische blik

Je krijgt zicht op stagnerende en effectieve patronen in organisatieverandering en koppelt daar de juiste interventies aan

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op