Online

Masterclasses

Change the script

Theo Hendriks

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

We leven in een nieuwe tijd. Alles lijkt ineens tot stilstand te zijn gekomen en tegelijkertijd is er van alles in beweging. Niets is nog zoals het was. Als leider, als ondernemer en als mens sta je ineens opnieuw aan de start.

Hoe gaan jij en jouw organisatie de uitdagingen van deze tijd aan en hoe neem je jouw mensen, klanten en investeerders daarin mee? Wat is jouw nieuwe verhaal? Wat ga jij ze vertellen?

In deze online masterclass ga je met behulp van de twaalf oefeningen uit de vijf modules stap voor stap jouw nieuwe verhaal vormgeven. Eerst verzamel je de essentiële onderdelen van dat verhaal: markante momenten, de juiste rolverdeling en de allesbepalende logline, waarmee je ‘het waarom’ van de verandering tot leven wekt.

Daarna helpen prikkelende structuren je om het verhaal op een tot de verbeelding sprekende manier vorm te geven. Theo Hendriks geeft je houvast waarmee je het zó kunt vertellen dat je jouw publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen zult raken.

Elke verandering begint met een onvergetelijk verhaal.

Welk verhaal ga jij vertellen?

Over de Spreker(s)

Theo Hendriks is storyteller, auteur en spreker. Hij is oprichter van Theo Hendriks Corporate Storytelling, en daarnaast als associate partner verbonden aan Bex*communicatie in Amsterdam. In afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories en hielp hij ondernemers, bestuurders, leiders en starters bij het (her)vinden van hun eigen verhaal. In 2010 won hij hiermee de European Excellence Award, in de categorie Change Communication.

In zijn masterclasses, keynotes, inspiratiesessies, workshops en trainingen laat hij deelnemers kennismaken met de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende verhalen die boeien en inspireren. Verhalen waarmee ze visie, ideeën en plannen volop tot leven wekken. Verhalen die de bedrijfstrots vergroten, verandering versnellen en vernieuwing stimuleren. Eigen verhalen waarmee ze hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen weten te raken.

In april 2018 verscheen zijn vijfde boek – The Wow Starts Now – over het tot leven wekken van ideeën door gebruik te maken van de kracht van storytelling. Twee jaar daarvoor verscheen een verhalend uitstapje: Het Plakboek van De Beatles zusjes, dat hij ook als vertelvoorstelling op allerlei podia in Nederland speel. In april 2014 verscheen Change the Script over de rol van verhalen als versnellers van verandering. En in maart 2012 verscheen zijn tweede boek: No Story, No Glory, waarin hij bestuurders, directeuren en managers uitdaagde om weer hun eigen verhaal te gaan vertellen.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op