Online

Masterclasses

Een topteam creëren om individueel te excelleren

Jacco Verhaeren

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

Jacco Verhaeren neemt ons in bijna 2 uur mee in zijn visie op samenwerken om individueel het beste uit jezelf te halen. Want wat voor de één werkt, staat de nader misschien wel tegen. Hoe kom je tot elkaar en blijft iedereen gelukkig?

Hij gaat in 3 boeiende modules in op:

Module 1

 • Waar train je voor?
 • Weet jij wat jouw resultaat bepaalt?
 • Train jij regelmatig en optimaal?
 • In welke context lever jij je prestaties

Module 2

 • Ontwikkelt jouw organisatie zich regelmatig?
 • Ook bij succes? En hoe ontwikkel jij je?
 • Wat is jouw (re)actie in moeilijke tijden of onder druk?
 • Ben jij je bewust hoe anderen jou zien?

Module 3

 • Waar focus jij je op? Het resultaat of het proces?
 • Hoe kom jij of je team in een flow?
 • Hoeveel motiveer jij je team?
 • Wat is jouw legacy?

Een prachtige masterclass waarin je bijvoorbeeld door een simpele oefening begrijpt dat mentale training minstens zo belangrijk is al fysieke. Jacco gebruikt voorbeelden uit de topsport die hij moeiteloos vertaalt naar het werken in organisaties. Het beste uit jezelf halen betekende voor zijn zwemmers ook niet alleen tevreden te zijn met een medaille, maar ook direct op zoek te gaan naar verbeterpunten. Om het de volgende keer nog beter te doen. Wat wordt jouw volgende doel?

 

Over de Spreker(s)

Jacco Verhaeren is Nederlands bekendste en succesvolste zwemcoach. Hij begeleidde onder meer Inge de Bruijn, Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo naar olympisch goud. Afgelopen zeven werkte hij in Australië als technisch directeur. Nu is hij weer terug in Nederland. Pieter van den Hoogenband roemt Verhaerens trainingsmethodes en noemt hem zelfs ‘de koning van het periodiseren’ (bron NPO Radio 1). In een interview over zijn terugkomst naar Nederland in Dagblad Trouw lezen we dat hij als geen ander trainingsprogramma’s kan samenstellen waarmee zijn pupillen op het juiste moment piekten. Nu hij terug is in Nederland en zijn toekomst nog blanco is, namen we deze prachtige (online) masterclass met hem op.

 

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Trainen
Module 2: Transitie
Module 3: Transformatie: daadwerkelijk veranderen

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op