Cris Zomerdijk

Zelforganisatie: hoe dan?!

De beweging naar zelforganisatie, autonomie en resultaatverantwoordelijke teams zet in tal van organisaties stevig door. Echter, in de dagelijkse praktijk verloopt dit veranderproces vaak moeizaam.
In deze activerende en interactieve workshop leer je de hindernissen en hefbomen te herkennen.

Sta jij aan de start van het proces, loop je vast tijdens de uitvoering of hoor je graag hoe anderen het aanpakken? Pingpong dan met Cris mee. Cris laat je in zijn bijdrage o.a. stilstaan bij het belang van een goed hekwerk, het balanceren met richting én ruimte en het gevaar van een ‘joepie-boodschap’. Je gaat met een paar praktische inzichten naar huis om de ontwikkeling binnen jouw organisatie of team te versnellen.

Voor een voorproefje lees hier zijn recente artikel op ManagementSite.nl.

Cris Zomerdijk is een bevlogen en enthousiaste veranderkundige en partner bij Holland Consulting Group. Hij helpt organisaties om hun organisatievisie in praktijk te brengen en veranderprocessen eenvoudiger en leuker te maken. Daarnaast is hij actief als gastdocent bij de Baak en Nyenrode. Cris deelt zijn praktijkervaringen regelmatig via artikelen op ManagementSite.nl en boeken zoals ‘Kom in Beweging: voor de dromers die doen’ (2016) en ‘Doen, omdat het je wat doet!’ (2017).

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op