Mark Vletter

Werken zonder management

Mark Vletter is rebel with a cause en oprichter van Voys & Devhouse Spindle. De business to business bedrijven zijn actief in de internet- en telecomsector en behoren al jaren tot de snelstgroeiende technologiebedrijven van Europa.

Mark heeft met zijn teams dan ook al vele prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder meerdere FD Gazellen, vele Deloitte Fast 50 awards en verschillende prijzen voor buitengewoon werkgeverschap.

De door Mark opgerichte organisaties bedienen samen bijna 30.000 bedrijven en hebben vestigingen in vier landen en zijn actief in meer dan 55 landen.
Gelijkwaardigheid vormt binnen de organisaties de rode draad. Die gelijkwaardigheid komt onder andere tot uiting in de manier van organiseren; alle bedrijven werken zonder management en functies en zijn daarmee volledig zelfsturend.

De technologie die bij de bedrijven wordt ontwikkeld is beschikbaar onder open source licentie. Ook wordt er actief bijgedragen aan projecten die de standaard vormen voor open communicatie en door miljoenen bedrijven over de hele wereld worden gebruikt. Met 48percent.org proberen de bedrijven mensen die nog niet zijn aangesloten voor zien van toegang tot communicatie.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op