Natascha Wijnen

Ontdek het geheim van toekomstbestendigheid

Dit is je kans om te ervaren hoe je op een laagdrempelige manier in gesprek kunt gaan over inzetbaarheid en toekomstbestendigheid. En hoe je daarop in actie kunt komen. Niet met theoretische modellen, maar met een spel! Het Wendkrachtspel laat je op inspirerende wijze zien welke acht krachten je kunt inzetten om mee te blijven doen nu en in de toekomst.

Natascha Wijnen merkte dat uiteindelijk de mensen bepalen of een organisatie van toegevoegde waarde blijft. Zij zijn het die veranderingen zien aankomen, angsten overwinnen en voor innovatie zorgen. Dat vraagt durf en regie. Met het spel rijkt Natascha je een concrete tool aan en daagt zij je uit om na te gaan of je aanhaakt of afhaakt. Duidelijke vraagkaarten geven je houvast voor het vaststellen van ontwikkelthema’s voor jouw toekomst.  Doe mee en ontdek het!

Wil je vooraf al meer weten over het spel? Ga naar https://wendkracht.nl/wendkracht-spel/

Natascha Wijnen ondersteunt met haar expertise organisaties bij wendbaarheidsvraagstukken. Zij studeert op de mindset en ambitie die mensen wendbaar maakt en ontwikkelde acht samenhangende krachten om wendbaar gedrag te stimuleren. Natascha heeft ruim twintig jaar ervaring als trainer in diverse branches. Ze helpt mensen, teams en organisaties steeds weer te bewegen richting de toekomst en mee te blijven doen. Op een praktische en positieve wijze. Daarnaast heeft Natascha als veelgevraagd spreker de afgelopen jaren honderden mensen in haar inspiratiesessies gehad. Zij publiceerde diverse artikelen en schreef het boek Wendkracht, dat in de top drie stond van Managementboek.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op