Agnes Schilder

Zinvol werken door de bril van positieve psychologie

Zinvol werk doen, gezond en gelukkig leven, een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen, dat willen we allemaal wel. Hoewel we de laatste eeuwen veel progressie geboekt hebben als het gaat om gezondheid en welbevinden geven steeds meer mensen, onder wie opvallend veel jongeren, aan stress- en burn-out klachten te hebben. Dat lijkt vreemd, strandt onze zoektocht naar welbevinden en zingeving in een burn-out?

Deze presentatie gaat over de positieve psychologie: de wetenschap van geluk, welbevinden, floreren en bloei. Wat draagt bij aan ons geluk en welbevinden? Is geluk een keuze of iets wat je overkomt? Kan je geluk eigenlijk wel meten? Is het de taak van de werkgever om te zorgen voor zinvol werk of is dat aan de werknemer zelf? Deze korte introductie in de positieve psychologie geeft stof tot nadenken….

Biografie

Agnes Schilder is (toegepast) psycholoog, docent, coach en trainer. Ze is onder de indruk van wat de positieve psychologie kan betekenen voor mensen en organisaties en vertelt daar graag over.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op