Inspiratie

Terug naar inspiratie

Deel dit artikel:

Wat kost een kennisfestival…..en wat levert het op?

...en wat levert het op?

Een offerte maken voor een kennisfestival? Natuurlijk. Geen probleem. Na het organiseren van al 40 festivals in de afgelopen 7 jaar draaien we daar onze hand niet meer voor om. Sterker nog. Dat hebben we zo gepiept, met ons rekenmodel dat we daar inmiddels voor hebben.

Terrein, tenten, vloer of geen vloer, bestaande locaties, festivalstijl, programma, communicatie, werven van deelnemers, website, aanmeldmodule, facturering ja of nee?, aankleding terrein, catering, medewerkers, techniek op de podia, wel of geen livestream, opnames, fotograaf, aftermovie…. Nou ja zo maar wat onderdelen die terugkomen in een begroting. Maar wat wij er niet in hebben staan en waar we nog wel eens tegen aan lopen? Wat kost het ons om alle 1.000 medewerkers een dag vrij te plannen. Of een middag. Of misschien een uurtje of 2 als we om 15 uur beginnen en het in de avond laten doorlopen. Reden genoeg om veel energie te steken in het geweldig goed organiseren van een mooi evenement. En daar dus ook in te investeren. Want uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat het oplevert … En dat is in onze opinie heel veel. Zie het als een opleidingsdag, een dag waarin medewerkers elkaar ontmoeten, en erachter komen wat die ander eigenlijk doet. Kennis delen met elkaar. In festivalstijl, dus nog leuk ook.

Meer inspiratie?

Gemiddeld 1x per maand houden we je op de hoogte van onze activiteiten en ontvang je inspirerende artikelen, interviews en filmpjes over (persoonlijk) leiderschap, Innovatief organiseren en organisatieontwikkeling.
Gratis in je inbox!

Meld je aan

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op